diumenge, 21 de gener del 2018



L’inspiració


La natura ha estat sempre per a mi motiu d’inspiració, com aquells diferents tons de verd dels boscos  a la primavera, o com els seus colors més torrats a l’estiu, o com els grocs, ocres i rogencs de la tardor, o com els blancs i grisos amagats darrere la boira dels paisatges gebrats de l’hivern. També m’inspira la musicalitat del cant dels ocells que trenca el silenci caminant sol per la natura, o el so del vent que remou les fulles dels arbres, o l’olor de terra humida després d’un bon xàfec.

Ara bé també sóc capaç d’inspirar-me assegut en una taula en un racó d’una tasca en mig del bullici, la música i la xerrameca de la gent que m’envolta.

dimecres, 10 de gener del 2018


Tothom vol ser jove, quan en realitat la millor edat és la nostra, que és l’edat en què ja hem après a mirar-nos totes les coses amb una certa distància valorant més sobretot les coses petites i senzilles; des de les petites manetes d’un infant a les mans farcides d’arrugues d’un avi molt vellet.




A adonar-nos de tantes coses i sensacions que sempre ens havien passat per alt. Hem après que cal pensar dues vegades el que volem fer o dir i saber callar quan cal i sobretot el valor d’una bona salut, tenir bons amics i una família gaudint del dia a dia com si aquest fos el darrer.




Quan cau la tarda
sobtadament la terra
es fa més tendre
veient meravellada
el sol com pinta els marges.

                                           Barcelona   23 de Maig 2018 Estimada Susanna Felicitats pel teu aniversari. Espero ...